Symbolen & Materiaal verklaard

Aluminium image

Gemaakt uit 100% aluminium. Absoluut corrosiebestendig, sterk en toch erg licht. De profielen zijn verbonden door sterke lasnaden en zijn gepoedercoat.

Vervaardigd uit staal logo

Karasek stalen meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, zeer sterk en duurzaam voor intensief gebruik. Alle onderdelen worden met elkaar verbonden door rupslassen en de oppervlakken worden gepoedercoat.

Vervaardigd uit ijzer logo

Karasek smeedijzeren meubels worden met de grootste zorg en met de hand gemaakt met behulp van de beste grondstoffen. Alle onderdelen zijn gelast en het oppervlak is gepoedercoat.

P logo

Alle delen van onze meubels zijn gecoat met polyester poeder. Het poeder wordt gebakken bij ongeveer 200°C en vormt in dit proces een duurzaam en weerbestendig oppervlak.

Stapelbaar logo

Alle modellen gemarkeerd met dit symbool zijn stapelbaar en hebben overeenkomstige stapelbeveiliging. Afhankelijk van het model kunnen 4 tot 10 stuks worden gestapeld.

Inklapbare meubels logo

Dit model is inklapbaar. Ideaal voor balkon of terras. Eenvoudig op te bergen.

Karatex stof logo

KARATEX stof is slijtvast en onderhoudsvriendelijk, biedt het beste comfort, zelfs zonder kussens. Sneldrogend als het nat is en comfortabel en ademend bij blootstelling aan hitte.

Karatex bekleding logo

KARATEX de luxe is de verdere ontwikkeling van de beproefde KARATEX-stof. Naast zeer goede eigenschappen heeft het uiterlijk van de nieuwe generatie stof een bijzonder kwalitatief  hoog karakter.

Tropicane Logo

Tropi Cane is een natuurgetrouwe kunststofvezel. De gevlochten vezel is luchtdoorlatend en gemakkelijk te onderhouden en absoluut weersbestendig.

Robinia Logo

Robinia (Acacia) is een Europees, weerbestendig hout. Het is ideaal voor gebruik buitenshuis en kan met de juiste zorg aan elk weertype worden blootgesteld.

Teak is het klassiek tropische houtsoort voor de productie van tuinmeubelen. Na verloop van tijd krijgt het oppervlak de typische, zilvergrijze patina en zelfs kleine haarscheurtjes maken deel uit van het visuele uiterlijk.

Xilo Faser logo

Xiloprofil vlechtdraad is 4 mm dik en heeft een metalen kern. Het is extreem scheur-, en weersbestendig.

Weerbestendig logo

Onze producten zijn weerbestendig. Meubilair dat buiten wordt opgeslagen in de winter of op koude plaatsen, moet droog worden gehouden. In het frame kan ijskoud water het frame beschadigen. Gevolgschade is uitgesloten van de garantie.

Drie jaar garantie logo

Voor alle modellen die zijn gemarkeerd met dit symbool, verlenen we een 3-jarige garantie op breuk op het metalen frame bij correct gebruikt.

Europees design logo

Gemaakt in Europa! Alle modellen gemarkeerd met dit symbool zijn gegarandeerd vervaardigd in Europa.

KARASEK OUTDOOR FURNITURE
Karasek label voor kwaliteit
EXCLUSIEF DESIGN. HOOGSTE KWALITEIT. HANDGEMAAKT.
Neem contact op

Via deze link kunt u ons snel een e-mail sturen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0