OVER KARASEK

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1932 is onze eerste zorg altijd geweest om te voldoen aan de eisen van onze klanten door de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten, exclusieve ontwerpen en betrouwbare service. Het gebruik van hoogwaardige materialen en hun zorgvuldige verwerking in moderne fabrieken garanderen de productie van eersteklas tuinmeubilair. Onze productlijn omvat een breed assortiment in de meest uiteenlopende stijlen met een eersteklas kwaliteitsniveau.

In onze Weense fabriek wordt Karasek tuinmeubilair gemaakt voor onze eigen ontwerpen met de allerbeste grondstof. Onze goed opgeleide medewerkers creëren de verbinding tussen traditionele ambachtelijke ambachten en moderne verwerkingstechnieken en maken de productie mogelijk van hoogwaardige tuinmeubels, gezondheidsstoelen en ligstoelen die dankzij hun onovertroffen stabiliteit en duurzaamheid ruimschoots aan alle eisen voldoen.

Karasek Wenen

TOP KWALITEIT

Kwaliteit is te zien in alle stadia van de vervaardiging van Karasek-producten. De modellen worden in eigen huis ontwikkeld, met speciale aandacht voor ontwerp en comfort. De afzonderlijke delen van het metalen meubilair worden met de hand gemaakt, met de hand gepolijst en vervolgens gepoedercoat met behulp van moderne apparatuur.

Elk individueel stuk wordt vervolgens onderworpen aan een zorgvuldige inspectie. Deze hoge kwaliteitseisen zijn ook van toepassing op de producten die een aanvulling vormen op het assortiment.

Bekledingen en kussens worden binnenshuis genaaid met behulp van geselecteerde, hoogwaardige materialen. Karasek-meubels voldoen aan de hoogste eisen en combineren bewezen kwaliteit met topcomfort en duurzame elegantie.

VOOR PROFESSIONALS

Karasek meubelen worden veelal ingezet bij professionele bedrijven zoals sauna-centers, wellness bedrijven, openbare zwembaden en op campings. Daarnaast treft u ons veelal aan op een terras of aan het strand. Karasek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur en is daardoor vaak een juiste investering voor de professionele gebruiker, horeca instelling of wellness center.

Maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar onze kwaliteitsmeubels te vinden en we merken dat de vormgeving, duurzaamheid, betrouwbaarheid en het design van Karasek meubelen voor velen zwaarder weegt dan het prijskaartje.

Veel van onze klanten begrijpen dat kwaliteitsmeubels, “made in Europe” de prijs dubbel en dwars waard zijn en kiezen voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Karasek, dit boven de aanschaf van goedkopere, kunststof meubels.

KARASEK VIDEO

In deze video laten we u zien met hoeveel zorg en liefde Karasek meubels worden ontworpen en vervaardigd. Vakmanschap en liefde voor het vak voeren de boventoon en dat treft u in elke meubelstuk aan.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Neem contact op

Via deze link kunt u ons snel een e-mail sturen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0